Hemma igen!

  //Jacka // Jeans // Sneakers // Väska//// tröja//Halsband //

 Så var jag hemma igen. Hemma från stadens puls och intensitet som jag på så många sätt älskar!!

Den här staden sjuder verkligen av liv och det är härligt på så många plan.

Det var på sätt och vis min första riktiga gång här i New York. Första gången var jag 23 år och skulle göra ett jobb här. Jag skulle vara med i Goodmorning America och bli intervjuad som Miss Sweden! Minns detta speciellt väl eftersom jag dök upp till tv sändningen helt osminkad i tron att jag skulle få hjälp med det. Måste jag berätta att jag inte fick det! Hahaha. Kan väl säga att det var lite av en utmaning då att vara med i nationell amerikansk tv utan ett uns av make- up!

Men allt gick bra och förutom ett besök på Guggenheim hann jag inte med mycket mer.

Den här gången gjorde jag verkligen stan och tänkte sätta ihop ett magfigt blogginlägg med mina bästa New York tips. Så, är det något särskillt ni vill veta så skriv här!

Nu ska jag till Musikaliska, äldsta dottern har konsert med sin AF klass där ikväll.

Kram

Bilder: @hennyontheroxx

På Brooklyn Bridge

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *