New York!!

Yes!! Så är vi äntligen här!! Många av er har undrat vad jag ska göra här så det täkte jag berätta mer om nu.

Min bästis Camilla, som jag för övrigt kännt sen lågstadiet, bor här sen något år tillbaka och jag har verkligen längtat efter att få hälsa på henne här.

Jag är dessutom så stolt över henne, vi valde olika vägar i livet men har ändå alltid hängt ihop. Camilla jobbar på Senska FN representationen här och jag som ni vet driver ju mitt klädmärke Valerie. Helt olika världar med samtidigt har vi alltid mycket att prata om.

Hursom, nu är jag är i NY för att besöka henne, slänga in några jobbmöten och ge mig själv tiden till att hitta ny inspiration.

Längtar efter att få känna kreativiteten bubbla så som en storstad alltid gör. Människorna, byggnader, mat, konst och design.

Slängde bara på oss kläderna och smög ner på Camillas kaffeställe nr 1 för en all NY breakfast med soja latte och banana bread. Nu ska jag göra mig i ordning, dusha och fixa mig sen blir det på med gympadojjorna och göra stan!!

Så pepp! Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Åh vad fina gympaskor!! Vad är det för märke? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Chloé

 2. Inspirerande New york resa! Var har du köpt din hoodie tröja som du har på bilden?

  1. Valerie Aflalo

   Tusen tack! Jag köpte den på HM 🙂