Min weekend!

Heeej på er,

Ja men så var nya veckan igång här och som alltid med många saker på agendan. I dag reser jag dessutom till New York så det blir lite extra speed.

Dagarna just nu är bokade in i minsta detalj då vi också är mitt uppe i den mest kreativa prosessen någonsin. Vi har många olika produktioner igång samtidigt och det är allt från utveckling av det till att skissa på nya ideér.

Helgen som gick var en av de lunaste på länge, vi hade två sjuklingar i familjen så även jag fick vilat. Jag älskar dessa helger lika mycket!! Att laga god mat, träna ute i friska luften och så göra det som jag kallar mitt livselixir, färskpressad ingfära/gurkmeja/äpple Juice. Jag dricker minst en shot om dagen och så håller jag mig oftast frisk. Får se hur det går nu när jag ska ut och resa, tycker alltid att man blir sjuk då.

Men men, nu ska jag iväg och tanka massor av inspiration och det är precis vad jag behöver nu!! Det är svårt att vara kreativ på beställning men en injektion av människor och miljö kommer göra susen!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *