Treat yourself!

 -I samarbete med Goodiebox-

Ni som känner mig vet ju också om hur mycket jag värdesätter att ta hand om sig själv och njuta av livet! En stor del i det är just att unna sig att må bra och hitta glädjepunkter i allt man gör.

Jag tycker att Goodiebox verkligen är som ett litet ”lyckopiller”. Jag älskar ju att få presenter och om man ska vara helt ärlig är ju de bästa presenterna dom man ger sig själv. Nu när hösten är här så är det ju hur mysigt som helst att ge sig själv en liten extra present i form av nya härliga produkter till sig själv. Det finns ju hur mycket fantastiska produkter för både kropp och knopp som man aldrig ens får ta del av just pga att man inte vet att dom finns.

 Just därför tycker jag att denna idé med både överraskningen, glädjen att få hem en hemlig låda fylld med fantastiska nya tips och att sen få prova allt är helt genialisk. Det som också är bra är att det bara kostar 199kr vilket verkligen är helt överkomligt också, totala värdet är över 1000 kr så man kan inte bli missnöjd. Man binder inte heller upp sig i något abonnemang utan kan avsluta precis när man vill. Jag vill bara göra samarbeten med seriösa företag och Goodiebox känner jag är så bra med sina kunder och bryr sig om allt.

Det är inga små produkter i heller utan kända varumärken i större förpackningar. Kika gärna in i min story på instagram om du vill se vad det var just i min box den här månaden!

Septemberboxen är verkligen så bra och precis allt vad man behöver nu.

Hoppas ni också gillar Goodiebox lika mycket som jag gör nu! Kika gärna in HÄR för att läsa mer om hur man gör för att få hem sin box.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *