Alltså, vilken dag!!

Heeeeej på er!!

Just nu känner mig SÅ glad och men också utmattad på en och samma gång. Ni förstår känslan!! Lite som när man hade haft ett viktigt prov i skolan som man pluggat länge inför och sen efteråt är man helt slut..

I går hade vi nämligen visning av vår aw19 kollektion tillsammans med By Terry. Vi slog helt enkelt ihop eventet tillsammans med dom. Vi valde att visa det som finns att köpa just nu så att man inte måste gå och vänta på alla plagg i 6 månader.

Men vilken dag det var igår. Av någon anledning så kändes allt lite mer nervöst just igår än det gjort tidigare. Delvis är det pga att jag visste att jag skulle prata inför massor av tjejer som jag på alla sätt ser upp till hur mycket som helst. Bara det är ju en stress i sig.

Vi hade visningen på Nosh & Chow

Men så har det också varit en stressig period i mitt liv av helt andra privata skäl. Saker som jag inte berättat för någon om eller för er här inne. Jag skulle vilja dela med mig av allt men av respekt för de inblandade så kan jag inte säga något just nu. Kanske det kommer längre fram.

Men allt gick i alla fall så bra och det var lika kul som alltid att få visa upp det vi jobbat med länge.

Alla plagg finns just nu och kan hittas i min web-shop ( mer kommer upp snart), hos våra återförsäljare eller vår egna butik på Mood.

Jag tycker så mycket om By Terry och använder dessa produkter mycket privat. Så att använda deras produkter på alla mina modeller igår kändes givet! Dessutom är Terry De Gunzberg som äger franska By Terry på samma sätt som jag är entreprenör och driver sitt bolag med att framhäva kvinnors bästa.

 

Just detta programmet med veganska tyger är jag extra stolt över. Vi har ju jobbat med veganska tyger några år vilket har varit väldigt uppskattat! I själ och hjärta så känner jag att jag har ett stort ansvar för att producera mina plagg på rätt sätt. Både som designer men också för att inspirera andra varumärken att producera hållbart! Detta är ju en djungel som ständigt förändras så det är viktigt att uppdatera sig hela tiden.

Titta på sminkningen som Mia Högfelt gjort!! SÅ fin!

Bisse, Anna och Sanne som kom på visningen igår.

Vackra Andrea!

 Jag berättade lite om alla plagg gästerna fick se. När man driver ett eget bolag/varumärke så finns det ju så mycket att säga om allt från produktion, strategi till design. Mest intressant är det just nu för mig hur våra plagg produceras och att allt görs i Europa! Det är jag stolt över.

Fina Ida, som ju också är en riktig grym entreprenör!  

 Ida, Diana och Evana. SÅ gulliga modeller som alla var snygga normala tjejer! Viktigt för mig. Jag vill att våra modeller ska utstråla glädje och positivitet och inte vara för smala.  

Blomsterdekorationerna på bordet och i alla fönster kom från Lyngby porcelin och runt om bordet fick alla prova By Terrys senaste produkt Hydra powder som gör att huden ser helt perfekt ut. 

 Två grymma tjejer och entreprenörer Ellinor och Alexia med sin lilla dotter Corinne

  Susanne och jag mitt i ett samtal

Det var en så smarrig vegetarisk lunch med blomkål. Jag ÄLSKAR blomkål på olika sätt!! Denna var 10 poäng!

 Frida & massor av härlig makeup

  Alla smyckena som ni ser på modellerna och mig är från Valerie och tillverkade i återvunnet sterlingsilver med 24 karats guldöverdrag. Vi producerar detta hos en fantastisk grekisk kvinna som också är liten egenföretagare. 

 Min fantastisk pr kvinna Mira! Våra outfits är båda givetvis från Valeries höstkollektion.

  Vilken söt tjej detta var, Evana som sjöng sin egenkomponerade fina kärleks sång!

All kärlek!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Spelar ingen roll

  Hejsan!
  Du har stavat fel på namnet Gunsburg.Terry de GunsbUrg skall hon heta.Du har skrivit GunsbERg.
  Det ser lite illa ut.
  Annars var det helt fantastiskt vackra kläder och vilka tjusiga modeller!
  Denna kommentar publicerar du så klart inte:)!

 2. Modellerna på bilderna är ju jättesmala (& jättesöta). Men inte normala. Känns märkligt att du säger så.

  1. Valerie Aflalo

   Tjejerna är mellan storlek 36-38. Jag själv tex har alltid varit samma storlek 36 är det inte ok att vara det naturligt?

   1. Självklart Valerie. Jag är själv en 36:a. Alltid varit. Tycker bara att det är märkligt att du lyfter fram det som att du valt ”normala” modeller, när man ser att de ser ut som vilka riktigt smala modeller som helst. Förstod inte vitsen vid att kalla dem ”normala”. Som att du gjorde något extra bra som tog in just de här modellerna. Tänker på alla unga tjejer som har komplex över sin vikt, och all hets i sociala medier. Sådana uttalanden om vad du anser normalt tror jag bara gör det ännu värre för dem..tyvärr..

   2. Valerie Aflalo

    Det jag menar är att det tyvärr inte är normalt med en 36-38 bland modeller.
    Inte bland huruvida der är normalt bland ”vanliga” människor. Där är alla olika jag har har självklart inga åsikter om vad som skulle vara normalt. Normalt är ju helt individuellt!!
    De flesta modeller idag är mindre storlekar än 36 vilket jag tycker är hemskt. I bland är dom tyvärr också sjuka och företag tar väldigt lite ansvar i detta och låter modeller som just är sjuka gå deras visningar. Hopps du förstår lite bättre nu hur jag menade.

 3. vita_margarita

  Så fint allt är!