Tillbaka till skolan

 -I samarbete med Albert-

  Så var vi tillbaka i vardagen här hela familjen!

Heltidsjobb och barn i olika åldrar och på olika skolor. Sen Bianca började förskoleklass förra året har nu alla barnen alla olika skolor. Nicoletta går inne i stan på AF musikklasser, Bianca här i Stureby och Leonie på förskola här.  Det är ett mao för oss som för de allra flesta familjer ett pussel att lösa vår vardag.

I samarbete med Albert har vi i helgen som gick fått testa matte på ett nytt och roligt sätt – det är barnens digitala mattelärare som funkar för alla tjejerna i familjen. När det gäller matte som jag tycker kan vara ganska fyrkantigt och oinspirerande så var detta verkligen ett stort lyft. Plötsligt blev matte kul och när Bianca fick lösa problemen på sin nivå så märkte jag hur hon blev mer och mer intresserad ju längre fram hon kom.
Det var fina och inspirerande färger med kul knep och knåp!

Det var fina och inspirerande färger med kul knep och knåp.

  Bianca fastnade direkt för spelen och tyckte att det var hur kul som helst!

Även Leonie hängde med på ett hörn även om Biancas nivå är högre och anpassad efter henne. Albert kan användas från 3-16 år och tex för en tjej som Nicoletta som är 14 år kan hon använda den här hon gör sina läxor och behöver hjälp. Då laddar man ner en app direkt till sin telefon och får pedagogisk hjälp därifrån. Passar ju även mig som förälder som faktiskt glömt den största delen av matten jag gjorde i skolan!

Tänk vad lite nytt initiativ kan göra en så ”trist” sak som matte kul. Jag blev väldigt imponerad. Innan jag fick testa på Albert hade jag sett reklam för den lite här och där och blev redan då nyfiken. 

 Plötsligt blev det peppigt och kul med matte!!

Måste säga att detta verkligen var ett smart och kul sätt att lära sig matte på. Om Albert hade funnits när jag var liten är jag säker på att matte i stället för att vara ett ångest ämne skulle varit bra mycket roligare och inspirerande!!

Skulle du och ditt barn testa också vilja testa Albert? Just nu har jag fixat ett erbjudande som ger dig 30 dagars kostnadsfri provperiod.

Skapa bara ett konto HÄR via den här särskilda sidan för mina följare.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej!

  Du inspirerar mig så otroligt mycket, både med din inredning och klädstil! Skulle vara väldigt tacksam om du kunde berätta varifrån dina vita byxor är?

  Samt, de fyra hyllorna som ni har mitt emot ert matbord:
  är de i obehandlad ek? Samt vilka mått har ni dem i?

  Så tacksam för svar, 🙂

  Ha det fint
  Sandra

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla du! Byxorna är från Zara, hyllorna från ett bygg varuhus (Fredells )där man kunde välja sina egna mått efter vägg. Minns tyvärr inte måtten! Hoppas du fick lite hjälp iaf.

 2. Hej!
  Älskar era fönster! Är dom mörkgrå? Känns inte så ”hårda” som svart kanske hade gjort. Om mörkgrå, har du möjligtvis en kod för färgen?

  1. Valerie Aflalo

   Hej Hanna, dom är mörkgrå men ttvärr har jag ingen kod eller så. Det var en därg leverantören hade som jag aldrig såg nummee på. Ha en fin söndag nu!