G l a m p i n g

 Oh my, oh my! Vilken häftig upplevelse alltså!! Tänk att vi sov här på denna magiska plats mitt i skärgården på lilla ön Svartsö. Jag måste erkänna att just tälta inte varit något jag gjort jätteofta. Var med i scouterna som barn och hamnade i tält en och annan gång men som vuxen… Nope. Tills i går.

  Jag fick liksom ett lugn över mig så fort vi kom på plats. Solen sken, vågorna kluckade nedanför och havet glittrade i solen…Så himla härligt.

One happy peacefull glamper!! 

 Fridfullt

 Efter några timmar i solen nere på vår egna lilla badplats gick vi sedan upp till restaurangen för att äta middag. Nu när det är så sent på sommaren är kvällarna lite kyliga och jag hade packat ner favorittröjan och ett par jeans så att jag inte skulle frysa. 

Sen blev det en 4 rätters middag!

Så skönt att sen krypa ner i sängen, det finns tack och lov riktiga sängar inne i tältet vilket gör hela upplevelsen extra bra. Tror inte att jag hade kunnat sova där annars. Haha.

Sov i alla fall hel ok den natten, vaknade några gånger av havet och vetskapen om att jag tidigare sett en spindel i tältet gjorde mig lite orolig. Jag hatar ju spindlar och tycker att det är dom absolut värsta krypen som finns. Men men. Nu är är vi ju mitt i skogen och tältar så det finns inte mycket man kan göra, det finns liksom spindlar här..

Ser ni förresten tandborsten på en av pallarna??

Dagen därpå vaknade  vi båda tidigt av solen och det kluckande havet men det kändes friskt och härligt att öppna upp tältet och se havet där ute. Efter en liten stund kom en av tjejerna med en frukost korg med massor av gott som vi njöt av lääänge.

 Läste sedan bok nere vid vår lilla strand innan det var dags att ta båten hemåt igen och in till kontoret för att förbereda morgondagens plåtning.

En natt känns helt perfekt och nästa gång tar vi med oss barnen! Det var så mysigt ute på Svartsö Logi, verkligen kul att Johan styrt upp detta för att fira våra 9 år tillsammans. Nästa år är det 10 år, då måste vi verkligen fira.

Glampa får faktiskt högt betyg av mig, trots att jag är rädd för småkryp och liknande så kände jag mig ”trygg” i tältet och det var väldigt rent och fint. Vi kommer tillbaka!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

6 kommentarer

 1. Är typ rädd för camping, men har varit sugen på just glamping ett tag. Har bara EN fråga: Var går man på toa? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Hahaha jag fattar är själv också lite ”rädd” men det kändes bara härligt och toalett fanns upp i restaurangen. Det funkade fint!

 2. Dina jeans👌🏼Vad heter modellen?

  1. Valerie Aflalo

   Minns inte men dom är från Levis 🙂

 3. Hej! Är på jakt efter sköna och fina mjukisbyxor, men inte lyckats hitta några bra än. Vart kommer dina ifrån? 😊

  1. Valerie Aflalo

   Köpta på Calvin Klein!:)