Kräftis de-luxe!

 

 Så fint och precis som i en saga

Jag menar, kolla in det här gigantiska fatet med svenska signalkräftor!! Hur galet gott ser inte det ut? Lyxigare än lyxigast!

 

  Det var så fint uppdukat mitt ute på Djurgården en riktigt mysig sensommarkväll i augusti.

  Tänk att ha ett bröllop såhär mitt ute i naturen, visst vore det fint?

  Precis lagom väder för att använda nya stickade tröjan för i höst. Så fint med gult till ljusa cremefärgade jeans!

  Mysigt att hänga med alla mina vänner och kollegor efter sommaren. Mira som ordnade denna kräftskivan tillsammans med Stoneleigh jobbar ju faktiskt även som pr-tjej för mitt varumärke Valerie. Älskar hennes kreativitet och att hon alltid gör allt till det där lilla extra!

 Lite ringrostig på visorna…ser även lite fluffig ut i håret här.. Allt kan hända i skogen. Här sitter jag med Nina och Andrea.

  Så himla härligt och fint gäng.

Trevligt och gott och med blicken rakt på det stora fatet med kräftor. Åt nog mest kräftor av alla den kvällen, jag älskar kräftor! På senare tid så har jag dock helt ändrat inställningen just när det gäller just kräftor. Äter hellre färre kräftor till bättre kvalitet än att äta många av lite sämre sort. Vad tycker ni? Satsar ni på kvalitet eller kvantitet?

Här var blev det dock många kräftor till bästa kvalitet! Hahaha.

Mitt i allt när vi satt där under träden, solen var på väg ner och alla bara njöt som tusan händer det något. Plötsligt dyker det upp en liten acapellagrupp som börjar sjunga helt otroligt fint. Måste säga att det verkligen var pricken över i och att det var en riktigt häftig upplevelse att få vara med på. Så tacksam!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *