Fortfarande sommar!

Sommaren är ju verkligen inte helt över och jag vill så mycket som bara möjligt hålla i dessa varma dagar så länge som det går. Just nu är ju sommaren tillbaka för en liten stund i alla fall!!

Hösten i sig kan ju också vara supermysig med varma dagar medan morgonen och kvällen kan vara lite kylig. Jag försöker verkligen tänka positivt och alla årstider är ju på sätt och vis mysiga och det gäller bara att hitta sina guldkorn i vardagen mellan jobb och ledighet:) För mig är det att umgås med vänner, boka in kräftskiva, tjejmiddagar eller bara ta ett glas vin på tu man hand med någon man får energi av.

 

Stranden i Nyhamns läge är så fin och ett måste varje gång vi åker ner till Skåne.

Scarf // Snäckhalsband // Gul tröja // Bikinitrosa

 

Stranddag vs stadsdag??

Stranden just nu är väl helt ok om man tar med en stickad tröja att dra på sig om det blir kyligt. Stranden är ju mitt ”go-to-place” för lugn i själen och ett ställe som jag saknar varje dag just för att jag bor i Stockholm.

Vi är ju tillbaka i stan hela familjen och livet återgår snabbt till det normala med skola och jobb. Något som jag tar med mig från sommarens ledighet är det inre lugn som jag hittade genom att få några dagars fullständigt bortkopplad från både sociala medier och designbolag och bara vara jag.

Att stänga av helt har varit så nyttigt och gett mig ännu mer perspektiv på allt. Jag känner mig lyckligt lottad och stolt över mig själv och allt jag lyckats genomföra i en väldigt svår bransch. Jag är inne på mitt 12e år som designer och företagsledare och det har inte kunnat vara en bättre skola. Man blir luttrad när det gäller det mesta och lär sig rikta fokus på rätt saker.

Så här går jag just nu klädd om dagarna. Just det här mellan-årstiden kan vara lite svår att klä sig i…

Men jag kör just nu stickad tröja i olika färger (har fått in massor av olika färger i shopen) och kjol eller klänning. Bikinin har jag mest på stranden eller hemma i trädgården..hahaha.

Just den vita jag har på mig nu hittar du här! 

Väska // Skor// Klänning// Solglasögon

Stor kram till er och kom ihåg att njuta i nuet och att vara tacksam för det du har i ditt liv just nu!! Du är bäst!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *