Vilken härlig respons!! Nu ska ni få veta allt!

Ja, som ni märkt så har det varit ett litet uppehåll här på bloggen ett litet tag. Faktiskt så är det nog längst någonsin men så har jag ju faktiskt unnat mig att ta sommardagarna lite mer som dom kommer. Det flesta av er här är har ju även som jag hängt mest inne på Instagram under sommaren.

Älskar att ni är så många som vill veta mer om vårt älskade hem. Det var så många av er som hade massor av frågor och när ni skrivet på dm, vilket är jättekul, så kan jag inte svara alla. Så HÄR ska ni nu få veta om precis allt ni har frågat om.

Så nu kör vi, hoppas att jag får med allt:

Köket kommer från Ballingslöv, bänkskvan är gjord i Dekton och färgen är Keyla. Lamporna över köksön är köpta på Länna Möbler och kommer ifrån RUBN. Vas uppe på köksön kommer från Skruf och heter Pallo.

När det gäller väggfärger så har vi målat den stora delen i Krita från Alcro och den del som ni ser är lite mer ruff är bara vanlig puts med en matt lack på. Golvet är från Tarkett men minns inte namn där tyvärr. Eldstaden längst bort i vänstra hörnet kommer från Vauni.

Lampan ovanför matbordet kommer från Nordiska Galleriet och är en Roll & Hill med klarglas. Bordet kommer från Asplund heter Bermuda med stålgrå ben och har en marmorskiva i Carrara marmor. Vaserna på bordet är från Skultuna. Tavlan bakom bordet är en bild av Dan Isak Wallin och jag köpte den på Ellos. Gardinerna kommer från Hemtex och heter Otto färgen är sand. Krukan med palmen kommer från plantagen. pallen vid kortänden är från Ikea och mattan är från Asplund och Pia Wallen. Små lyktorna kommer från Skruf dom med. Våra fönster är ritade av oss och tillverkade av danska Velfac.

Så fortsätter vi in i tv rummet där ni också har undrat massor. Tänker att jag fortsätter med att berätta vart allt kommer ifrån så ni får veta precis allt:)

Puff från By On, Soffa Gervasoni köpt på Asplunds, matta Classic collection, bord Tati från Asplunds. Lampa Moooi från Nordiska Galleriet. Tv bänk Montana, skåp Asplunds Frame cabinett. Vas inuti skåpet är från Målerås glasbruk. Tavlor är lånade så ska kolla namn…

Gardiner från Himla i linne och stolar från Arne Norell. Väggfärgen är Vågskum från alcro.

Hoppas det var allt nu! Många av er frågade också  om renoveringen i stort och jag tänker att det måste bli ett eget inlägg. Jag är så nöjd med renoveringen och även om det på många sätt var det mest krävande vi gjort tillsammans så var det värt det. Vi har tom inte avskrivit att vi kanske kommer att göra om det igen någon annan gång! men det får bli i framtiden.

Ha nu en toppendag så ses vi snart igen

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

9 kommentarer

 1. Var är trähyllorna i köket från? 🙂

 2. Kul med en detaljerad guidning med material, märken mm👌🌟
  Jag som följt din blogg och Instagram ganska länge har koll på det mesta, men jag får aldrig nog av inredning och mode😁

  Vilket träslag är era Y-stolar i ?

  Gjorde ni även en litet badrum i vitmarmor?

  Tack för visningen!

  Kram Åsa

  1. Åsa Schölander

   Är även marmorskivan till matbordet från Asplunds? Ser inte så stort i sortimentet hos Asplunds eller Lännamöbler.

   Vilket träslag är era Y-stolarna i?

   🤗

   1. Valerie Aflalo

    Våra stolar är i såpad bok!

 3. Inredarn

  Väldigt smakfullt och vackert hem ni har.skapat En liten sak bara tavlorna över soffan ser ut att hänga för högt det blir nog snyggare ca 10 cm längre ner

  1. Valerie Aflalo

   Tack snälla!Ja jag håller med men vi inväntar ny soffa så vi anpassar det så snart den är på plats 🙂

 4. Snyggt! Väggfärg i TV-rummet? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Vågskum från Alcro 🙂

 5. Vad heter färgen på Himla-gardinerna? 🙂 och vilken modell är det?