Valerie bikini

Hej mina fina!

Jag försöker varva ner på riktigt här på vår familjesemester. Så viktigt att ta hand om sig själv och varandra, och att lägga bort telefonen en stund.

Älskar ryggen på den här toppen.

Men ville kika in hos er och säga att OM ni har missat så är äntligen våra nya bikinis här! Är så himla glad för det ska ni veta. Jag får massor av frågor om just dom och jag måste säga att det var ett SÅ bra beslut att sätta igång produktion av just badplagg för lite mer än 2 år sen. Kanske det egentligen var 3 men då bara på visningen på Berns.

Hursom, vore kul att göra en mamma barn kollektion någon dag efter mitt samarbete med Ellos nu i våras! Vi får väl se vad som händer.

Hoppas ni alla har det ledigt och skönt!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hej
    Super fina bikinis, bra gjort att designa badkläder. Jag tittade på hemsidan vissa går ej att se hur det är i ryggen, bara de senaste inkomna bikinis
    Finns alla badkläder i butiken i Mood? För då kan jag gå dit
    Ha en fortsatt fin semester
    Kram