Norrlands semester med la familia!

Så har vi nu äntligen checkat av Norrland!

Vi har under flera år velat åka och hälsa på svärföräldrarna, Johans pappa med fru, men inte tagit oss tiden. Om man åker tåg så som vi gjorde tar det ca 10 timmar till Skelleftehamn. Vi hade bunkrat upp med fika, pyssel och spel och jag måste säga att det gick över förväntat. Barnen älskade att åka tåg och att få umgås så mycket tillsammans!

Vädret var med oss en av två dagar och så fick vi en extra kväll med sol nere vid bryggan och eldstaden som farfar Ove byggt. Så mysigt det är att vara norrut, jag som ju kommer från Skåne har tillbringat de flesta av mina somrar söderöver med långa vita sandstränder, skog och hav. Jag älskar ju Skåne men Norrland har ett annat lugn över sig. Vi bodde i stugan som gått i generationer och njöt av enkelheten i att bara vara. Bilderna talar säkert för sig själv!

Sommarkramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Kontraster är verkligen härligt. Har också svärföräldrarna i Skellefteå och bor själv i Strandbaden, utanför Höganäs i Skåne. Ren lyx att få ha dessa kontraster i sitt liv.