Bonjour

Livet här är ju bara så skönt! Vi är många och det blir väldigt intensivt med alla barn men samtidigt så är det härligt att vara tillsammans. Min systers barn är exakt samma ålder som våra barn så det är lek från morgon till kväll.

Vi har lyckats pricka in värmeböljan på 40 grader så dagarna går åt till att försöka vara i skuggan eller i vattnet. Man måste dricka litervis av vatten och barnen får massor av vattenmelon. Det är svårt att få i dom så mycket vatten man vill men melon funkar.

I går kom vi hem igen och idag är jag tillbaka på några dagar för att sen åka på nästa utflykt. På torsdag bär det nämligen av till Skelleftehamn och svärföräldrarnas hus där, vi ska åka tåg med barnen och vi är alla så peppade på detta!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *