Pre-midsommar med familjen

-I samarbete med Grom-

Hej vänner!

Wow, vilken helg vi har här. Njutet är maxat och jag vill bara vara hemma i vårt hus och hänga här! Jag har längtat så mycket efter just den här sommaren och jag är redo.

Det är lika varmt som att vara i Frankrike på sommaren, jag älskar värmen och speciellt gillar jag kvällarna. Ljumma sköna kvällar med trädgårdsfix eller grill med vänner!

Älskade underbara familj. Har alltid varit ett stort mål för mig i livet att skapa min egna familj och nu har jag det, en stor fin sådan också.  Jag är otroligt tacksam för det ska ni veta!

  Nicoletta ska inte vara med oss på midsommar i år så jag hade ordnat en liten överraskning till henne innan hon åkte till sin pappa. En smarrig glasstårta med vår favorit gelato innehållade choklad, stracciatella och nyheten nocciola, så galet gott att man svimmar!!

Groms pistage gelato är för övrigt den godaste jag vet och alltid köper.

  Perfekt till midsommar är ju att göra en glasstårta med jordgubbar och digestive botten. Enkelt att ta fram om när man är många och inte vill stå för länge i köket när man har gäster.

 Puss min lilla docka! Klänningen kommer från Valerie ( ni är SÅ många som frågat!)

  

Tänkte tipsa er om den bästa ”gå-bort-presenten” nu i sommar. Den här presentförpackningen jag håller i finns nu att hitta på Eataly och och ges till de första som köper tre GROM produkter!

Jag menar, vem vill inte äta glass till dessert liksom?! Det jag verkligen gillar med Groms gelato (förutom att den är tillverkad i Italy) är att den är gjord på bara naturliga ingredienser av bästa kvalité. Det är så extremt stor skillnad på att äta den här gelaton och vanlig glass. Det går liksom inte att jämföra!

  Älskar midsommar och att ha krans i håret. Hade det när jag var liten och nu har mina barn den varje år..så fint! 

Såhär ser det ut när jag ska på fest i sommar. Klänning och ett paket ”gå bort” gelato i högsta hugg! Tydligen så finns det inte så många av den här förpackningen, så missa inte den. Om du som jag tänker ge bort den till vänner så håller den i en timme här i vilket är bra om man åka en bit. 

  

 Snart är det sommar på riktigt, ett långt sommarlov med barnen väntar. Jag kommer jobba några veckor till sen blir det semester först för att fira min pappas 70 års dag nere i Cannes och sen vidare till Spanien!

Många frågar mig vart man kan hitta den här fantastiska glassen och det är bara att kika in på @gromgelatosweden så hittar du närmsta återförsäljare. Jag som har mitt kontor på Kungsholmen köper alltid min Grom på Ica Kungsholmen där det finns en kyl med massor av olika smaker.

Foto: Alma Vestlund

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Supervackra bilder på dig och din fina familj. Tårtan ser fantastiskt god ut och det vore toppen om du ville lägga ut en länk till receptet eller på bloggen. Tack för en fin blogg. Kram

  2. Vilken superfantastiskt fin familj du har! <3