Detta händer aldrig!

Jag brukar ( ta i trä) nästan aldrig vara sjuk. Dessutom tror jag att jag tillhör den grupp människor som har svårt att få den sk vinterkräksjukan och endast i enstaka fall drabbas. Men den här gången måste det varit ett riktigt elakt virus för jag har varit helt däckad!

I dag är jag uppe på benen i alla fall och det är jag verkligen glad för för usch vad det är fruktansvärt att vara sjuk. Allt hamnar på paus.

Hoppas att ni alla har en riktigt härlig dag, nu är det ju dessutom lite ledigt snart. KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Så fin lampa! Perfekt att den inte hänger ner för mycket och skymmer en tv🤩 vad är den från?

    1. Valerie Aflalo

      Den är köpt på Nordiska Galleriet och kommer från Mooi.:)

  2. Hej Valerie!
    Vilket vackert, avskalat men samtidigt ombonat hem du har skapat i ert hus. Jag undrar hur du tänkte kring val av väggfärger, och om du kan svara på viken färg/nsc-kod du har använt på väggarna i de större rummen. MVH Marie