Världens mysigaste pergola!

Godkväll på er!

Åh vad underbart det är att kunna sitta ute i kväll! Det är den absolut första kvällen det ens är möjligt. Men så har det ju också varit en riktig pangdag med massor av sol, sol och åter soool!

I kväll satte vi äntligen upp tyget ibpergolan och det vart verkligen superbra. Vi ville ha lite mysigare där inne men utan att ha ett heltäckande tak. Så här kan vi dessutom flytta runt allt lite beroende på vart solen är. Tyger håller inte för regn men hur ofta vill man sitta ute när det regnar ändå?!

Hursom, jag vill att det ska vara mysigt och ombonat och wow vad fint det blev. Jag ska väl säga att jag inte är lätt att göra nöjd då heller. Så lätt att vilja göra om många gånger innan… Haha.

Såhär gjorde i alla fall jag:

Köpte vanligt tyg på Ikea, 29kr metern. Har måttat hur långt jag ville ha det och sen var det bara att klippa till själv. Jag använde ca 14 m tyg i två längder och allt kostade 400kr.

Sen gick jag till skräddaren och så fick ha sy i 5 st öglor på en av ändarna och overlocka längst ner.

Skruvade sedan upp spik på ovansidan av träbjälken och flätade sedan tyget som du ser på bilden. Sista våden lät jag hänga fritt ner!

Sen så hjälptes vi åt att hänga upp allt:)

Så enkelt och prisvärt för lite mysighetsfaktor hemma.

Kram på er

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Jättefint! Skulle du kunna tänka dig visa lite fler bilder….såsom närbilder på det du beskriver samt från lite avstånd? Ingen press…;-)

 2. Hej! Vart kommer er fina tavla i köket ifrån? Den med ett träd på en ”äng” typ. Du har en fin och inspirerande blogg😀

  1. Valerie Aflalo

   Tack tack! Vad glad jag blir:)
   Den är från Dan Isak Wallin!

 3. Fint! Var är kuddarna ifrån?