Min kollektion för Ellos

-I samarbete med Ellos-  Hej mina fina,
Det känns nästan lite knasigt att lägga upp alla dom här bilderna på sig själv men såhär ser ju kampanjen och vårt designsamarbete faktiskt ut och jag vill ju att ni ska få se allt. Så fick jag vara modell igen…Hahaha. Vilka flashbacks till för 10 år sen när jag gjorde mitt sista jobb som modell. Nu är det ju mer bilder på sociala medier där åldern inte har lika stor betydelse. Väldigt uppfriskande och kul tycker jag!!
Jag är i alla fall så glad och stolt över detta fina jobb som min familj och jag gjorde med det magiska teamet från Ellos!
Spana in hela samarbetet och den fina filmen vi gjorde HÄRVi gjorde bara en klänning i den här kollektionen, men så är det också den ultimata semesterklänningen som är så användbar att du kan ha den både på stranden och tom på ett bröllop. Jag älskar att plagg är just så användbara, den känns både modern med sina puffiga ärmar och klimatsmart. Den här fina bikinin med snäckprint och volang hittar du HÄR. För mig har snäckor alltid funnits med i min design, vi har jobbat länge med havets frukter så att få göra en bikini till Ellos här känns lite extra kul. Ni som sett den blå bikinin vi gjorde förut på Valerie kanske känner igen er.
Den här har också lite metallic detaljer som den hade.
 
Snäckan i snäckan…hahaha. Så sa min man när jag hoppade in här..Älskar floatien som jag fick stylisten Gorjan till att köpa med sig.
För mig har det länge funnits en dröm om att nå ut ännu mer med varumärket Valerie. Att vara egen kläddesigner innebär väldigt mycket mer slit än man kan tro och jag brukar beskriva det som en livstil som du antingen älskar eller hatar. Jag lever med ”Valerie” 24/7 och så har det varit i snart 12 år. Men jag älskar mitt mitt jobb och det är liksom jag nu.
Just Ellos ligger mig lite extra varmt om hjärtat då jag själv för ca 20 år sen gjorde mitt första modelljobb för dom. Ett samarbete som sen skulle visa sig pågå under ca 10 års tid och ge mig en stor del av de reseupplevelser jag hade som 20 åring.
Ett av mina första jobb med Ellos var just precis här på denna magiska plats, Tarifa.
  Nu är vi tillbaka, fast många fler av oss. Min familj. SÅ stolt jag är över dom!!
På ”Valerie” lanserade vi vår egna badkollektion för ca 2 år sedan vilken genast blev en stor succé! Just bad hade vi inte jobbat med förut men det blev snabbt vår grej.
Den här badkollektionen som jag har gjort till  Ellos innehåller alla de plagg jag själv vill bära på stranden under mina semestrar. Det är härliga bikinis, baddräkter, en kjol och en klänning. Mönsterna är bla hämtade från vår egna fina serie med snäckprint fast i en annan version, det finns även ett leopard inspirerat tyg och ett print med frukter!
Fruktprintet med körsbär och citroner är inspirerat av den badkollektion som vi själva satsar stort på nu i sommar. Just frukter känns helt rätt i sommar och ger lagom med 80-tals vibbar.
 Att vara på semester och leva strandliv är något av det bästa jag vet. Kanske är det mina skånska rötter!
Här återhämtar jag mig, hittar ny inspiration och utvecklar alla mina bästa idéer. Det är faktiskt när jag är ledig som jag är som mest kreativ.
För mig handlar det också om att hitta harmoni i tillvaron och det gör jag tillsammans med min familj under lediga dagar i naturen och på stranden.
 Balans i livet. Att en tidig morgon promenera utmed stranden såhär, för mig finns det inget mer rofyllt och energigivande. Detta är min bästa modell att sola i, tycker att bikinis har olika funktion. Gulligt att matcha med sina barn!! 
För mig är detta en näst intill magisk plats, Atlanten möter Medelhavet och det märks i allt. Maten, naturen människorna! Jag finner ett speciellt lugn här som det inte går att få på något annat ställe i världen.”
 Här kan man också matcha med sina små älsklingar i den här fina snäckbaddräkten! Love it.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Wow vilken kollektion!
  Klickade direkt hem bikinin med volangkant.
  För jag som just nu rekonstruerar mitt ena bröst är det en perfekt variant, då man inte ser att de inte är jämnstora än iom volangkanten.
  Så tack för den! Hoppas den blir bra till mig, då vi åker till Kroatien nästa lördag.
  Kram Anna

 2. Så otroligt härliga bilder!! Är så nöjd att jag hann klicka hem den lila klänningen, en given del i semesterpackningen 🙂

 3. Åh vilken fin kollektion.Måste gå in på Ellos och köpa något ur den🥰👍🏼💕