Unicorn tårta och livet just nu

I dag har vi haft 4 års kalas för Leonie och några av hennes förskolekompisar. Vi bjöd in hennes lilla grupp på 6 barn och det var precis lagom många .

Alla mina/våra barn fyller år i maj och juni så dessa månader brukar vara lite lätt kaotiska med kalas. Alla är ju i olika åldrar och vill och önskar olika saker. Jag har börjat gilla just det mer och mer och går all- in på det jag kan för jag vet att tiden med barnen går fort och sen är just den åldern förbi.

Leonie önskade sig en unicorn tårta och då ville jag försöka fixa det. Jag gjorde det enkelt för mig genom att beställa strössel, horn, ögon och öron på nätet, kakburken.se hette stället jag beställde från.

De mint och rosa därgade bollarna köpte jag på Lagerhaus för en tid sen. Köper på mig lite sådant då och då när jag ser saker som jag tänker kan passa till kalas osv längre fram.

Vi har ett fantastiskt bageri precis där vi bor, Gamla Östberga bageri, där beställde jag en princess tårta med vit marsipan.

Jag ville lägga krutet på dekorationerna som jag tycker är kul och tack och lov gick allt helt ok. Jag gjorde smörkräm på ett paket Phialdephia ost, 1,5 dl florsocker och 75g smör. Blandade i en droppe röd färg och vispade med vispen.

Blommorna i vitt och rosa och även marängerna köpte jag på Leilas General Store. Jag hade köpt en sprits och kollat på Youtube hur man gör rosor och sen var det bara att köra, använda fantasin osv.

Jag blev faktsikt riktigt nöjd och det var hur kul som helst. Önskade att att jag hade mer tid till sådant här på bloggen. Kanske jag får det snart:)

Kram och tack för att du tittade in!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Sååå fin! Tack för info kram

  2. Wow så himla fin! Hon måste ha blivit så nöjd! <3

  3. Vilken jättefin tårta.Vad duktig du är:)