Det är livet det!

  -I samarbete med The Wine Agency-

Susanne, Jag, Frida, Nina, Emma

Tänk att det redan gått en vecka sedan den här härliga eftermiddagen. SÅ fint väder och sol. Det kan man inte tro idag ellerhur, känns mer som höst här i Stockholm.

Förra fredagen bjöd jag in till en super härlig lunch hemma hos mig med några av mina favoritvänner i branschen och vinet Les Fumées Blanche.

Kan ni förresten se vad det är på våra snygga tishor??

Alla fint uppradade utanför denna grymt coola truck! Ville inte skicka iväg den sen, tyckte att den passade in så bra där på min uppfart. Tänk att få ha den på en trädgårdsfest?? Men mer om det sen…

Vi är ju i full gång med att renovera och bygga uppfart. Så småningom ska vi ju helst ta bort all hönsnät runt huset och ersätta det med lite buskar, träd osv. Ska spana lite extra på det i helgen tror jag:)

 Susanne & Nina

Visst är den lilla Fumeé Blanche trucken bara FÖR gullig?! Trucken kördes upp hela vägen från Frankrike ( den stod dock på ett flak..hahaha) Men när den sen kördes av här hos mig så gick den inte att flytta så vi fick mingla på min uppfart i stället.

Det blir inte alltid som man tänkt sig!

Kolla så fint det blev hemma hos mig, dukningen är helt magsikt fin!! Det var Lotti Staedler som gjorde alla dekorationer, det är så roligt att få proffshjälp med dukning osv ibland. Man får massor av nya idéer och tips.

  På varje plats fanns det även ett porträtt på min gäst, hur trevligt är inte det?! tjejerna hade tidigare i veckan fått t-shirts hemskickade med sina vackra ansikten avbildade på. Alla uppskattade verkligen detta SÅ mycket!

 Inspirationen av blomsterarrangemangen kommer från min midsommar i Frankrike, tycker att den blev väldigt bra. Det som saknas är bara den gula Mimosan men det var inte säsong just ännu.

  Vackra Alexia som provar det fina snäckhalsbandet halsbandet från Valerie. Alla fick vars en liten present från mig också 🙂

Fina Nina!

Helt lyckliga över det underbara vädret satt vi länge i trädgården efter lunchen och njöt av franska godsaker. Ostar, marmelader, sylt, primörer, bröd, dessert och sallader!

Snyggingen Andrea Brodin

Allt gott finns ju som bekant i Frankrike som ju också var temat för dagen!

Maten kom från Proviant och de goda desserterna från le Petit France. Måste bli mycket bättre på att köpa efterrätt med mig hem från Le Petit France, jag jobbar ju precis runt hörnet och dom har magiskt goda franska bakverk. Min favorit har alltid varit Eclair med mörk chokladmousse fyllning den äter alltid det när jag är i Frankrike på somrarna, så gott.

Vackra Michaela!

Jag är så himla glad att vår trädgård nu äntligen börjar bli klar och att ha vänner och en riktig panglunch där är en dröm jag haft länge. Det finns såklart en hel del kvar att göra men så ska det ju också vara på något sätt tycker jag. Har kommit på att trädgårdsarbetet är min terapi och avslappning!

Älskar att det äntligen blev av!

Alla tjejerna som var hos mig är helt fantastiska entreprenörer med massor av driv och karriärer inom olika grenar fast alla har vi sociala medier gemensamt. Tycker att det är riktigt fint och bra att man kan samlas som branschkollegor och umgås och att vi faktiskt alla blivit vänner genom jobbet.

TÄVLING

Skulle du också vilja ha en sådan här härlig lunch hemma hos dig? Vet att många av mina grannar verkligen skulle vilja det!! Det var många som kom och frågade om dom kunde låna trucken.

Nu kan man det!

Tävla om ett trädgårdsmingel med mat och dryck för totalt tio personer där trucken kommer hem till din trädgård.

Gå in på Instagramkontot @voilasåärlivet  följ kontot samt motivera varför just du ska vinna detta och vid vilket datum. Det finns tre möjliga fredagar – 7 juni, 14 juni eller den 16 augusti.  En jury utser vinnaren och tävlingen håller på till den 20 maj. Les Fumées Blanches finns både som vitt vin och rosévin, i flaska och på box. Vinerna passar både till mingel och sommarens goda och fräscha mat. Lycka till!

Lycka till nu och ah en fin fredag!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Anna-Karin

  Hej! Så fint du har! Jättefina köksmöbler också, stolarna med bord och bänk. Var har du köpt dessa? 😊

 2. hanna liljehammar

  Vem är det som har tecknat dessa fina bilder på er? 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Åh det var en person på pr byrån Prat i Stockholm:)

 3. Pernilla

  Hej! Undrar så över din fina omlottkjol du har på dig, inte sett den på ellos där du säljer din kollektion, kommer den senare, för visst är det från din kollektion, eller vart ifrån? Skulle bli så glad för svar. Vh Pernilla

  1. Valerie Aflalo

   Den finns på @valerieofficial_ 😘