Spanien från min telefon

Jag älskar att vara i Spanien!! Men så är det säkert så att de till stor del beror på att vi får lov att vara i svärföräldrarnas hus hur mycket vi vill. Jag är verkligen tacksam för just det.

Hej mina finaste vänner!

Åh, livet alltså.

Jag vet att jag på sistone bloggat lite mindre och jag tänker att det nog kommer fortsätta såhär ett tag nu med lite färre innehåll. Jag älskar egentligen att blogga men tiden räcker inte alltid till.

Saken är den att jag faktiskt inte hinner med att driva mina bolag OCH blogga varje dag och fram till jag har hittat en struktur för hur allt ska fungera framöver kommer jag blogga lite mindre. Så. Känns skönt att få dela med mig av detta till er och nu vet ni läget. Jag kommer inte försvinna bara inte titta in varje dag.

Hursom, jag har en så kul nyhet till er och ni som följt mig på Instagram har säkert kunnat ana något. Det är ett stort designsamarbete på gång så nu kommer ni alla kunna ta del av min design! Mer om detta kommer snart såklart men får inte säga exakt innan pressrelease;)

Kram alla goingar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

4 kommentarer

 1. Hej! Har en fråga som inte berör detta inlägg. Jag undrar varför du valt att använda polyester som material i många av kläderna du designar. Ville köpa en klänning inför ett bröllop men blev fundersam om kvaliten motsvarar priset. Hade varit väldigt tacksam om du ville förklara hur du tänker om det! Du kan såklart mer om textil än jag! Tack på förhand! Vänliga hälsningar, Amanda 🙂

  1. Valerie Aflalo

   Hej Amanda, kostnaden för plagget beräknas på både produktion, tyg, transport, tull etc. Vi tillverkar allt i europa där det kostar mer med löner. Alla anställda har liknande avtal och liv som vi har i Sverige:) Vi har inte heller någon massproduktion där vi pressar priser hos leverantörer. Så det kostar mer helt enkelt oavsett tygval och alla våra tyger är dyra även om det ibland är poyester i. Hoppas du fått svar på din fråga!

 2. Ljuvliga bilder! Dina gamla Chloesolglasögon är så fina på dig. Har du den mindre (58 mm) eller större (62 mm) modellen? Jag är så sugen på att skaffa ett par.

  1. Valerie Aflalo

   Tack! Det är den mindre versionen tror jag:)