Lördag

Vaknade upp till strålande sol i vårt casa!

Men dagen började inte riktigt på bästa sätt tyvärr. Sitter just nu på tunnelbanan vilket absolut inte ingick i planerna. I går kväll mitt i min lilla egen tid med ett glas rött och lite popcorn kände jag plötsligt hur min ena tand sprack! Jag har ju berättat tidigare att jag ju pressar tänder på natten och därför redan spräckt en tand. Så, nu sitter jag på tuben påväg in till stan för att fixa min tank akut. Vilken start på lördagen! Men det ordnar ju sig.

Idag måste vi också fixa i trädgården ( älskar för övrigt det!!) och packa. För i morgon åker vi till Tarifa för ett så roligt projekt som jag jobbat på i nästan ett år nu. Äntligen blir det av!

På måndag ska jag avslöja för er exakt var det är. Hoppas ni blir glada och gillar. Hela familjen ska åka så jag kan i alla falla avslöja att det är något som hela familjen ska vara med på. Ni får se…

Efter jobbet blir det några lediga dagar i svärföräldrarnas hus i Almunecar. Jag ska bara vila, äta gott och inte tänka på något!! SÅ obeskrivligt skönt och välbehövt.

Min favorit när det kommer till högtider är absolut påsken! Hör är en snabb pic på årets påskris med lite pastelliga färger på ägg och fjädrar. Äggen köpte jag från Lyngby porcelinen och jag är riktigt förtjust i dom. Även vasen å lilla skålen kommer därifrån.

Det är så mycket som händer nu att jag nästan inte kan ta in allt.

Ni har väl inte missat mina nya smycken? Jag är så himla glad att få jobba med det jag gör. Älskar hur jag kan vara kreativ dygnet runt och spåna på nya idéer och utveckling av företaget. Jag har stora planer nu och det känns som att inget kan stoppa mig. Inte ens en spräckt tand! Hahah.

Ha en underbar lördag nu i fina vädret!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Hejsan, är toppen/klänningen från Valerie? Snygg!!

  2. Älskar att det äntligen börjar kännas som vår!