Luften vi andas…

– I samarbete med Albion Nordic

Djupa andetag för kropp & själ!

Ni tänker väl på att ta riktigt djupa andetag nu vänner? Andas ljupt och ända ner i lungorna varje fång du andas… Gör det nu annars!!

Det sägs att djupandas är bland det viktigaste vi kan göra för att hålla oss friska. Om jag är stressad kommer jag ofta på mig själv med att både hålla andan och att andas ”kort” dvs bara i halsen.

Det är därför yoga är så bra för kroppen men även för vårt inre. Jag försöker få till yogan nu när jag löptränar just för att andas på djupet men också för att sträcka ut kroppen!

Måste säga att detta med en luftrenare var helt nytt för mig innan jag fick prova själv, det känns som att man tar för givet att luften ska vara ren. Men det finns ju inga filter i naturen…

Jag vill ju att mina barn ska få andas in frisk nyttig luft och fräsch luft. Inomhus samlas det kemikalier, partiklar och smuts som vi andas in och det kan skada vår hälsa.

Det blev verkligen skillnad på luften bara av att låta luftrenaren stå i vårt sovrum senaste månaden.

Barnen är ju där vi är och ofta då mao i vår säng eller sovrum. Leonie älskar att tända en brasa och mysa med alla sina söta små gosedjur och en pläd. Den här våren har ju inte varit så varm så vi tänder fortfarande brasor. Der ända som är jobbigt med brasorna är den dåliga luften som blir efter. Kör på lite extra med luftrenaren efter varje eldning och luften känns genast bättre!

Luftrenaren är så elegant och smidig att den passar in i vårt hem oavsett var jag ställer den. Är du som jag också sugen på att investera i bättre luft har jag fått en rabattkod att dela med dig som ger 10% rabatt vid ett köp av en Coway Classic 1018F, det enda du behöver göra är att ange koden ”Valerie” på Tretti.se under 10-24 april.

Ha nu en toppenkväll!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

 1. Hej fina!
  Tycker du har så himla fint hemma så jag vänder mig till dig för lite inredningstips eller vad man ska kalla det. Håller på och renoverar hemma och står vid valet av bänkskiva. Tycker det är jätte svårt, Helst hade man velat ha marmor Carrara men pga känsligheten är det inget alternativ.
  Vad hade du valt för bänkskiva om ni hade satsat på en vit istället för er svarta? (Våra köksluckor är grå)
  Tack på förhand!

 2. Vet du om den underlättar om man har pollen? Känns ju rimligen så! Vore guld värt nämligen!

 3. Hej!
  Naturen kan hjälpa till att rena smutsig luft. NASA har forskat och det finns flera vanliga växter där det är vetenskapligt bevisat att de renar lyften från farliga kemiska föreningar som förekommer i våra hem.
  Rekommenderar verkligen gullranka och ampellilja, lättskötta och fina.

  Skonahem.com/sovrum/11-vanliga-krukvaxter-som-ger-dig-battre-luft-hemma

  Mvh
  Christina