Weekend på skidor!

   

Familjen på tur. Jag är som jag sa tidigare väldigt glad att vi kom iväg för alla har varit mer eller mindre sjuka. I och med att vi skulle hyra hus så tänkte jag att då kan man ju även vila där emellanåt.

 Älskar den här outfiten från Goldbergh och känner nästan att den borde få rastas i Alperna nästa år. Är så sugen på att planera en kompisresa dit!! Tänk, bara åka skidor, drick vin i backen och njuta av sol. Det!! Gillar ni mitt pannband? Vi tog fram det på prov, får se om någon vill ha…

 Huset vi hyrde låg mitt i backen så barnen kunde åka ut själva

 Vi måste varit de största storkonsumenterna på varm choklad och våfflor under dessa dagar. har man tre barn är ju allt gånger 3 också! Men så bra tt det fanns för att hålla humöret uppe.

Första dagens outfit: Colmar jacka, Underställ från Kartitraa, Byxor: 8848, Solisar: Rayban Hjälm och skidglasögon: POC

Leonies baddräkt är från HM och så söt! Hon älskar för övrigt baddräkter och använder dom gärna året om. 

Hej finaste vänner,

Åh vad underbart det är att komma iväg en liten sväng med familjen. Nu när barnen är små och vi håller på att lära dom att åka skidor så är det absolut bästa att åka till Svenska fjällen. Vi gillar Järvsö av många olika anledningar, dels så ligger det i perfekt avstånd till Stockholm och sen så är det så oerhört praktiskt att vara där. Vi har båda gångerna vi varit där med Johans pappa och fru, hyrt en stuga med ski in-ski out.

Så praktiskt och bra när man är många!

Idag har vi stylat om vårt showroom inför en kul sak som vi ska göra, känns riktigt kul att få fixa till det här. Bilder kommer såklart:)

Ha en fin kväll nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Huset ser ju fantastiskt ut! Vet du om det finns möjlighet att hyra det?