Dags för solbrillor!

Hej mina fina!

Som jag tror att många av er vet så är jag en riktig sucker för solglasögon och äntligen är vi i säsong igen! Jag gillar att unna mig minst ett par nya per år. Har redan hunnit med att inhandla ett par älsklingar i Paris. Det var ett riktigt sånt ”love at first sight” moment, då måste man ju bara slå till, eller hur? Känns lite extra hett i år med mer transparenta glas. Här kommer lite snygga tips från mig…

Är ju galen i de stora solglasögonen från Chloé!

Riktigt snygga från Gucci.

I love! Från Chloé.

Aviators från Acne Studios.

Hexagon solisar i rosa från Chloé.

Go bold and sparkle away i dessa godingar från Gucci!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Très chic Valerie och ursnygg skinnjacka du har på dig, Var kommer den ifrån, fint att den är lite längre, 🌸

    1. Valerie Aflalo

      Från HM tror jag men det var något år sen jag köpte den 🙂

      1. Tack för svar, jätte fin