Snart åker vi…

Hej finingar!
Så skönt med fredag och det är ju så varmt och skönt ute nu. jag njuter till max!
Vaknade i morse och kände mig trots fint väder både trött och tung i kroppen. 12 timmars arbetsdagar tar ut sin rätt och sen så kom jag ju på att det snart är dags för den tiden på månaden också som ni vet. Jag blir i alla fall nu för tiden helt sänkt då. Konstigt hur kroppen ändras sådär, hade aldrig pms eller liknande förut men NU 3 barn senare är det värst!
Hoppas förresten ni gillade min lilla film. Detta är bara ett litet försök och filmerna kommer ju att bli bättre och bättre med tiden såklart. Jag kommer göra filmer från våra resor och liknande nu till att börja med, det faller sig liksom mest naturligt då. Hoppas ni gillar!!  Kika in på min kanal på Youtube vet jag.
På tal om resor ( och yes, jag kommer även göra en film därifrån) så ska vi ju snart åka till Järvsö igen och det ska bli SÅ mysigt. Liknande upplägg som sist med en långhelg i en stuga som svärföräldrarna hur men i år i en uppgraderad version i ett hus med utomhuspool och i rätt solläge. Så lyxigt och mysigt det ska bli! Vi längtar.

Hade köpt lite blandade presenter till barnens påskägg, blev det både ägg och så en söt liten kaninpåse som du ser högst upp till höger.

Kom fram till Järvsö på eftermiddagen ( det tar bara 3,5 timme att köra) och den mysiga lilla stugan svärföräldrarna hade hyrt!

Fick en välkomst drink och såg solen gå ner..

Magisk utsikt från vår stuga:)

Vi pysslade påskpyssel på förmiddagarna när dom andra åkte först morgonåket.

Och gjorde små tattoos;)

Det var så varmt och skönt när man var i lä..

Sen var det min tur att åka med Johan och Bianca hade sin skidskola.

Hade nya skidkläder från 8848 Altitude, gillade verkligen dessa. Snyggt med vitt tycker jag.

Johan och hans fina pappa, två fantastiska män! 🙂 Vilken tur man har

Vi grillade marshmallows i backen..

Sen blev det äggletning i snödrivorna hemma i vinterträdgården

Och vi vuxna fick afterski..

Ha en ljuvlig helg nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Mysigt! Tipsar om Romme nästa gång ni ska boka skidsemester, både närmare och bättre. 🙂 Supersmidigt om man bor på deras hotell dessutom. 🙂