Fredag och vååår!!

Så ljuvligt det är ute alltså och som vi har väntat på detta!! Plusgrader och sol!

Känner mig på riktigt som en nu människa när våren kommer. I helgen ska jag fixa i trädgården och vårstäda så att jag kan böra plantera allt jag vill. En häck ska komma upp, några syrenbuskar och så ska vi anlägga odlingslådor. Jag har hittat det perfekta stället!! Häng med på instastory vet jag!

Stor kram

Min ”våriga” outfit kommer från Valerie.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Hello outstanding website! Does running a blog similar to this
    require a great deal of work? I have no expertise in computer programming but I was hoping to start
    my own blog soon. Anyhow, if you have any suggestions or tips for new blog owners please share.
    I understand this is off subject however I simply wanted to
    ask. Appreciate it! https://Dclconsultores.net/crystalskyboeing777574989