Förlåt!!

  Livet som egenföretagare och tre barn, herreguuud ibland hinner jag inte med! Önskar att man kunde operera in ett chip i hjärnan så jag kunde uppdatera direkt därifrån. Haha.

 Veckan är igång för fullt och det är en riktig spurt mot våren nu. Styrelsemöte, kollektionsritning och så lite annat privat som kommer att ta tid. På hemmafronten håller vi på och bygget terasstrapp i trädgården, montera nya lampor och titta på en semesterresa till nästa vinter. Nästa år måste vi åka på en vinterresa, jag mår så dåligt av mörkret och vädret här hemma och har insett att jag helst måste få lite sol för att orka mig igenom vintermånaderna.

Häromdagen var det i alla fall helt underbart väder, solen sken och det var varmt som på sommaren i vårt hus. Alla våra fönster bidrar till värmen och det är som ljusterapi att vara här. Leonie tog tom på sig baddräkten vi köpte på HM för ett litet tag sen, hon älskar för övrigt baddräkter och skulle gärna ha på dom varje dag om hon fick. Så söt alltså!

Nu ska jag hoppa in i ett långt styrelsemöte för Valerie, vi ses sen goingar!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *