Att förbereda sig för sommaren!

-I samarbete med Olso Skinlab-

 Har ni testat detta goingar?

Hej på er,

Så skönt att det äntligen är lite varmare ute nu! Det har varit SÅ kallt i några dagar nu och samtidigt har vi haft problem med värmen här på mitt kontor….

Men så äntligen så känner jag att det börjar vända till vår här i vårt kalla land och jag hoppas innerligt att plusgraderna och ljuset håller i sig nu.

Jag tycker att man märker det i kroppen också. Jag har mentalt börjat ställa in mig på att det ska komma en sommar med sol och värme! Jag kör tex lite fler behandlingar hemma nu med skrub, hårinpackningar och fuktgivande oljor och masker. Man vill liksom kicka igång kroppen från dvalan man varit i!

Förra våren så använde jag lite extra kollagen för min hud från Oslo Skin Lab, The solution, och eftersom jag tycket att det var SÅ bra så ska jag faktiskt köra en även nu i vår. Det är ett pulver som du kan blanda i vad du vill!

Jag har precis börjat igen och blandar pulvret i kaffet eller juicen till frukost eftersom det inte smakar någonting. Jag brukar vara väldigt känslig för om något inte smakar gott eller så men jag kan intyga för er som är som mig att det inte smakar något alls.

En annan sak som är viktig för mig är att innehållet är helt naturligt och bara innehåller 100% hydroliserat kollagen. Skulle aldrig våga äta något som inte var noga kontrollerat, är allt för ”rädd” av mig för det. Ska bli så kul att köra igång igen och känna sig lite extra boostad i huden inför sommaren. Mina fina linjer slätades verkligen ut!!

Förutom det så kommer jag även fortsätta med mina ingefära/gurkmeja juicer, löpträning och försöka begränsa socker, snacks och vin till enbart helger.

Hahaha, får se om jag kan hålla det.

Jag tycker att det är så svårt ibland men så värdesätter ju jag att må bra från insidan och ut!

Pssst, nu har jag har fixat ett grymt erbjudande till dig som läser här på 65% rabatt om du också vill testa detta lilla mirakel. Klicka bara på ”se priser” så hittar du:)

Kram och vår pepp till er alla!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *