Men vad är det som händer nu??!

Tittade ut genom fönstret och möttes av snöstorm och iskyla!!? what!! jag orkar inte mer nu…Vill bara ha vår, sol och good vibes. Ni fattar!

Nu är jag inne på Valerie Office och jobbar med nästa sommarkollektion och det får ju alltid sommarkänslorna att vakna till liv igen. Det är också lite svårt med vad man ska ha på sig såhär års tycker jag, man vill vara vårfin men också varm…Idag kör jag den här blusen med en kofta över. Vårfint men varmt..hehe. Blusen hittar du här.

Ska snart hämta barnen och senare i kväll kommer min nya matta som jag beställt, är sååå pepp. Häng med på instastory så får du se.

Snöiga men kärleksfulla kramar till er alla!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Grymt snygg blus!! <3