Girlpower mamas & vänner!

-I samarbete med Idun Minerals-

Jag är så glad och stolt över mina nya fina vänner som jag fått i och med mitt arbete med sociala medier. Aldrig någonsin skulle jag kunna föreställa mig det när jag startade min blogg för snart 7 år sen Både att det skulle bli en så stor del av mitt arbete och att det skulle leda till flera nya nära vänner.

Jag är så tacksam för vår gemenskap!!

Hej vänner,

Visst är det underligt hur vissa val vi gör i livet leder till oss både till platser och till möten som man varken planerat för eller förväntat sig.  Frida och Susanne är två kvinnor som jag på avstånd beundrat under lång tid för deras oerhörda skicklighet inom både hur dom driver sina sociala konton men även affärskunskap. När jag först började blogga på Damernas värld så följde jag dom på både Mama, där Frida var då och Chic där man hittade Sus. Jag blev inspirerad av dessa tjejer varje dag och att nu få kalla båda mina vänner är ju en sådan ära.

Det är också riktigt coolt att man som kvinnor faktiskt blir starkare ihop och att kunna finnas där för varandra i en bransch som kan verka hård och i bland ganska speciell.

Vi är kvinnor i en helt ny bransch där det dagligen kommer nya utmaningar och frågeställningar och man behöver ett riktigt gäng ”powerkvinnor” runt sig för att klara av just detta.

För ungefär två år sedan gick vi därför ihop ett gäng tjejer där vi alla är i samma åldrar och jobbar med ungefär samma sak. Frida och Susanne är med i samma tjejgäng där vi stöttar, peppar och hyllar varandra. Det gör mig faktiskt nästan rörd av att tänka på den självklara gemenskap vi byggt upp och hur vi alltid finns där om det skulle vara något.  Vi kallar oss ”Fashion golden girls” just för att vi faktiskt är lite äldre än några av de 20-någonting som man mest ser i vår bransch. Hahaha, så bra namn tycker jag!!

Frida och Susanne är båda rutinerade inom olika områden och man får alltid genomtänkta svar på svåra frågor och tankar som ventileras oss emellan.

Frida är tex en mästare på avtalsfrågor och kan allt ifrån vad man ska tänka på när man skriver avtal med stora bolag och Susanne är en mästare på att stå upp för sig själv. Önskar ibland att jag hade hennes självklara pondus i det som annars kan vara ganska svårt, att se sitt eget värde. Då är det guld värt att ha vänner som både står upp för mig men som med sina styrkor ger mig mod att våga vad det nu än är som jag vill göra.

 För några veckor sedan så sågs vi på Hotell Diplomat för en långlunch, fota ett efterlängtat samarbete med några av mina favoritprodukter från IDUN Minerals och för att prata om en idé som vi alla har haft ett bra tag.

Vi fick lyxen att ses på en kaffe i ett av Diplomats fina sviter för att i lugn och ro piffa till oss men också prata om vår idé! Återkommer lite längre fram om vad det är och om vi lyckas ro ihop våra planer. Men, jag känner mig riktigt exalterad över denna grymma idé och den styrka som vi besitter tillsammans!

 Den här oljan som jag håller i handen är för övrigt en riktig lifesaver dessa vårtider tider när huden är torr som fnöske. Jag applicerar den morgon och kväll innan min make och det är det första och det sista som jag gör om dagen. Oljan sjunker fint in i huden och ger den ett extra skal och ett nästan magiskt glow. Jag älskar att ha djup glow i ansiktet och känner mig fräsch och fin trots att det fortfarande är lite kyligt i luften.

Sen ett år tillbaka använder jag inte heller fransförlängning så en ordentlig mascara är A och O, IDUNs Magna mascara är verkligen galet bra, mina fransar blir långa och fylliga och den sitter jättefint hela dagen.

Här ser ni alla mina IDUN favoriter, oljan, mascaran, ögonskuggan och mineral foundation.

Som ett andra mycket piggare skinn är den här basen, jag använder färgen Disa 207. Jag tycker att en fin hud är bland det viktigaste när det gäller min make up. Är basen bra så kan det liksom inte bli fel, därefter kan man ju applicera rouge eller skuggor lite hur man vill.

 Så mysigt att vi fick den här lilla förmiddagen tillsammans innan vår efterlängtade lunch! Dessa grymma vänner, mammor och inspiratörer.

Älskar den här skuggan (Brunkulla) med fyra nyanser av riktigt härliga jordnära färger!!! Just de jordnära färgerna passar mig perfekt med sina brända toner med mycket skimmer i, en riktig favorit hos mig som älskar glow!

Så redo för en ”girls day out”!! Nu väntar bubbel och en av stans absolut godaste luncher på Diplomat.

Susanne och Frida tackar inte nej till en ordentlig tjej lunch! Inte jag heller för den delen;)

Just nu får du som köper två produkter från IDUN minerals 25% rabatt på Apotek Hjärtat. Gäller makeup, hud- och hårvård.

Önskar alla en toppendag!

Foto: Alma Vesterlund

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Världens bästa mascara! Kan inte leva utan den! <3

 2. Älskar din härliga blogg, så inspirerande. <3 Jag hittar inte oljan du tyckte om, för torr hud. Vad heter den? Kram Eva

  1. Valerie Aflalo

   Åh den finns där! Har du kikat in på Iduns sida?

   1. Jo jag har tittat, vad heter produkten? Ser något som heter oljeserum, men innehållet ser ut att ha en annan färg. Titta gärna du också. Tack och kram Eva

   2. Valerie Aflalo

    Det är den här men den ser liksom tom ut på bild.:
    https://www.apotekhjartat.se/produkt/idun-oil-serum-30-ml/