Paris på tu man hand…

Hej mina underbara!

Så glad att just du tittar in här:)

I går natt nom vi tillbaka från några underbara dagar tillsammans i kärlekens stad nr 1, Paris!! Jag har massor av härlig inspiration att dela med mig av till er men jag åkte rakt in till Valerie office och det brinner i knutarna på att göra nästa sommarkollektion så jag ska sätta mig med detta lite senare ikväll när barnen somnat. Men, det var SÅ härligt och underbart och jag är tacksam att vi kom iväg. Det har varit lite tuffa vintermånader här för oss med sjukdomar, sömnbrist och annat! Ni vet-Livet.

Vi lånade pappas lägenhet, jag är ju halvfransk som ni kanske vet, vilket det såklart gjorde det lite enklare!

Det är en magisk utsikt från lägenheten!

Nu, jobba i 190, ta ett möte här på kontoret och sen åka och hämta barnen, längtar ihjäl mig. Är så peppad på att ge dom sina presenter som vi hade med oss hem från Paris.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh, vad härligt. Jag älskar Paris & nu var det lite för längesedan vi var där.