Häng med till Paris!

Hej min fina!

Ville kika in till er idag innan det bär av till Paris med min älskling J. Var ett tag sen vi var där tillsammans så nu ska det bli så härligt med lite Paris på tu man hand. Min pappa är ju fransman så vi ska bo i hans lägenhet över helgen, så mysigt. Några saker som jag hoppas hinna med…

Strosa omkring, stanna till på en boulangerie för en cafe creme och lite magi i form av ett bakverk.

Faktiskt ett måste för mig, ett besök på varuhuset Bon Marché, alltid så otroligt inspirerande. Ska bli spännande att se vad de har hittat på den här gången.

Gärna också en tur till Marais, så otroligt mysigt område att strosa omkring. Här blir det gärna ett stopp på Merci där det finns allt från inredning, mode och mat.

Sen så vill man ju ha tid att se Eiffeltornet. Den här bilden tog jag när vi käkade på restaurangen Monsieur Blue vid Palais de Tokyo, helt fantastisk mat och magisk utsikt. Kan jag verkligen rekommendera om ni har planer på ett Paris besök.

Vi ses i Paris, häng med på instagram!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Finns Bon Marche kvar..? Trodde dom stängt för nåt år sen. Trevlig semester!!

  1. Valerie Aflalo

   Dom finns kvar:)

 2. Ny läsare här. Vilken mysig blogg!

  1. Valerie Aflalo

   Tack söta du!

 3. Älskar verkligen butiken Merci! 🙌