Det hände en sak!

Godmorgon på er!

Har ni tänkt på att vi väldigt ofta oroar oss för saker i livet?

Jag kommer på mig själv med att oroa mig både för saker som hänt men också det som ännu inte riktigt har skett. Kanske det aldrig ens kommer att hända något hemskt och då har jag även oroat mig helt i onödan.

Häromdagen hade jag precis dessa känslor, jag oroade mig för en sak på jobbet och kände mig full av oro och ångest.

Plötsigt så hände det en sak, kanske är det för att jag blev medveten om vart ångesten kom ifrån. Men det kom en så stark känsla av att ”jag bryr mig inte”. Inte på ett dåligt sätt eller så men mer att det liksom inte spelar någon roll. Det kommer gå bra även om det går åt pipan. Jag överlever. Ingen dör.

Insikten kom som en blixt från klar himmel! Det var som att allt slog över när den insikten kom. Jag insåg att jag bryr mig så otroligt mycket över varje steg i min karriär, helt för mycket och glömmer att i stället se den stora bilden i saker. Plötsigt så blev det så uppenbart för mig och då fösvann all stress.

Så märkligt!

Ha en fin lördag alla😘😘😘🙌🏻

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *