Vår i luften!

Kappa-Lindex // Blus-Valerie // Örhängen-Sophie by Sophie // Väska-ATP // Ring- Engelbert

Heeej mina finingar!!

Visst är det skönt att det nu ÄNTLIGEN är lite vår i luften? Jag vet att vi inte ännu är där riktigt ännu men jag vill så gärna att det ska bli lite varmare och har redan ändrat om lite i garderoben för ljusare tider:)

Idag har vi haft genomgång av alla plagg inför nästa vinterkollektion. Varenda plagg i kollektionen har vi gått igenom och gjort ändringar, det kommer bli så bra! Vi jobbar vidare med våra veganska och återanvända tyger och vi har så mycket spännande projekt på gång nu i vår så håll utkik. Det kommer även en fortsättning på alla fina badplagg där en stor del av tygerna även är återanvända fisknät. Miljö är vårt största fokusområde inför de kommande kollektionerna vilket är något jag brinner väldigt mycket för.

Nu hem till familjen!!

Ha en fin kväll alla 🙂

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Jättefin väska! 🙂