SS-20 in the making!

Hej mina fina!

Ni är ju många som undrar hur mina dagar ser ut och jag tänker att ni ska få följa med mig lite mer in i alla detaljer.

Just nu är det mycket som händer på kontoret, det brukar var det såhär års. Snart är införsäljningen av hösten 2019 färdig och vi har redan gått igång med nästa vår, 2020.

Helt galet att man måste vara ute i så god tid. Tänk de som tar fram tygerna, de ska ju vara ute i ytterligare god tid. Det här är bland det absolut bästa med mitt jobb, älskar den här tiden när alla tygprover kommer och man får verkligen gotta in sig i tygerna.

Kan bara visa er en ytterst liten del av de tyger som vi nu har på plats i för nästa sommar.

Helt ärligt är det fullständigt kaos inne på mitt rum haha, men det hör liksom till. Ingen idé att hålla ordning för det ska likväl fram dagen efter igen.

Vi kollar priser och lager, kanske de tyger vi har förälskat oss i redan tag slut eller blivit reserverat av annat varumärke? Kollar färgkombinationer och ändrar oss flera gånger. Många turer blir det!

Så viktigt då tygerna är det som sätter själva tonen för hela kollektionen. Vi har sen några säsonger tillbaka jobbat med en leverantör som producerar veganska tyger, så glada att vi hittat dom! Det är så fint att se att det kommer fler bättre alternativ för miljön, det är så viktigt att efterfråga så att tillverkarna också känner sitt ansvar att ändra sin produktion. Det blir så spännande vad som kommer till att ske de närmaste åren. Kika efter taggen ”Vegan” på våra plagg så ser ni vilka plagg som är producerat i dessa tyger. Vi tillverkar allt i Europa och det är jag SÅ stolt över.

Jag fick så många bra tips om färger, modeller osv av mina fina instagram följare häromdagen, så fint att kunna få input direkt av er! Det tar jag med mig direkt och har gått igenom allt med mina kollegor.

Stor kram och tack för ert engagemang!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *