Bli ett superteam…

Hej vänner!

Hoppas ni har en underbar helg! Jag är så glad att det ÄNTLIGEN börjar komma lite vårkänslor ute. I går var jag för första gången ute i trädgården för at fixa lite och kratta löv och mitt i allt såg jag några kära krokusar kämpa sig fram. Snart så är det vår på riktigt, inte långt kvar nu!

Ni kanske minns att jag tidigare berättat och att Johan och jag gjort en barn app? Appen heter ”Varär” och finns i Appstore och är gratis!

Tidningen Mama snappade upp detta och skrev en liten artikel om att jobba ihop, leva ihop och om hur man får vardagspusslet att gå ihop. Det blev en väldigt ärlig intervju om föräldraskap och om hur vi ser på oss och vårt förhållande.

Artikeln handlar om hur vi får vardagen att gå ihop rent praktiskt med tre barn, jobb och hur vi hittar tid till varandra. Jag får alltid frågor om just det, hur jag får tiden att räcka till. Artikeln finns också här om du vill läsa.

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

2 kommentarer

  1. Min ettårige son ÄLSKAR er app! När han ikväll satt alldeles däckad i fyrtio graders feber var den det enda som satte ett litet, litet leende på hans läppar. SÅ värdefullt för mammahjärtat! Tack för att ni skapade den! <3

    1. Valerie Aflalo

      Tack snälla du!!! Åh vad glad jag blir!!