Vårens finaste kvällsmakeup- SÅ gör du!

 -I samarbete med Isadora-

Hej mina finingar,

Så skönt med fredag. Kan inte fatta ATT det är fredag redan. Den här veckan gick superfort! I dag har vi varit hemma hos mig ett helt team och fotat och filmat för en sak som ska komma lite längre fram, ni ska få se sen.

Ni minns ju Elle-galan, det är SÅ kul att få gå ”all in” ibland och få köra loss på både hår, make & kläder!! Inte varje dag man får göra det som tre barns mamma. Hahaha! Men guuud vad jag kände mig fin alltså. Hade ju sytt upp en klänning för bara detta tillfället med vår fantastiska sömmerska Åsa. Kan ni fatta att hon sydde denna magiska klänning för hand också!!

Fick även så otroligt bra hjälp med allt smink från Isadora i att sätta hela färgpaletten och bli sminkad inför kvällen. Det är så roligt att få rätt make up också.

Kände mig lika fin som när jag och Johan gifte oss.

Tänkte att jag nu skulle gå igenom allt som vi använde oss av för att skapa exakt den här ljuvliga looken. Så kanske ni också kan göra den hemma 🙂

Ni kanske är sugna på att pigga upp tillvaron lite ( för det är jag) nu när det snart är vår och man äntligen vågar sig ute lite. Haha.

Jag tror att ni kommer kunna göra denna make hemma sen sen, det är faktiskt inte så svårt att lägga en make up, man måste bara ge det lite tid och tålamod. Jag är helt självlärd bara genom att titta på hur andra har gjort och att alltid använda mig av bra produkter. Älskar Isadoras produkter, prisvärda och bra kvalitet.

Jag valde ju en glammig look som gick i lite rosa/ peach, röda toner med mycket glow i vilket ju är det snyggaste jag vet. Man ser SÅ fräsch ut nu när det är vinter när man kanske inte känner sig så pigg. Lite rosa/rött piggar alltid upp! Dessa produkter ser du på ovan bild:

Active Foundation

Perfect Moisture Lipstick High Risk Red

Face Sculptor Peach Nougat

Eye Sculptor Bar Peach Sculpt

Nya ögonskuggan är så otroligt fin och läppfärgen helt perfekt!

   

Dessa produkter använde vi för hela min min fina Elle-gala look, kände mig så fin  och produkterna jag använde var SÅ bra! häng med nu 🙂

Ögonskugga – Eye Sculptor Bar, Peach Sculpt ( den du ser till vänster i bild // Face Sculptor col: Peach Nougat och Nude ( vi använde båda) //Extra rouge: Blush Stick ‘n Brush Golden Rose// Nagellack: Night Heat // Concealer: Cover up Longwear Cushion Concealer nr 1: Peach Dark Circles (Bra om man är trött eller blå under ögonen) // Concealer nr 2: Light Up Brithening Concealer // Mascara: Stretch Lash Mascara col: Black // Foundation nr 1: Aktive all day col: 14 // Foundation nr2 col:18 // Läppstift Perfect Moisture Lipstick High Risk Red// Ögonbryn: Precision brow pen col: Dark Brown och sedan en Brow shaping gel // Eyeliner: Flex Tip Eyeliner col:black //Glow: Bronzing Fluid Highlighter.

Här ser ni alla produkter!

Tänkte att jag nu skulle gå igenom ordningen och ge er mina bästa tips på hur man får den snyggaste kvälls looken.

Jag hade ju turen att få ha en av mina favoritmakeup artister @makeupevelina på plats just inför Elle-galan men jag ska berätta exakt hur vi gjorde så kan du själv göra samma hemma.

  1. Börja med huden, rengör den och smörj sedan in den med din favorit moisturizer. Detta är viktigt för att få glow:)
  2. Därefter är det dags att börja med ögonen. Alla make up artister gör så för att inte huden ska missfärgas. ( Tips!) Så börja med ögonen. Concealer peach dark spots först och därefter vanlig concealer. Använd en beauty blender så blir det snyggast resultat.
  3. Nu, ögonskugga. Börja med en ljus skugga över hela ögonlocken upp till ögonbrynet. Varva sedan peach nyansen med den mörkare tonen på paletten i ögongloben. Applicera peach längst ut i kanten mot ögonbrynet.
  4. Ny, brynen. Fyll i med stråliknande rörelser med pennan och borsta sedan med lilla borsten. Avsluta med brow gel..
  5. Nu kan du börja med huden. Använd blendern och massera in båda tonerna för att få exakt din färg. Ta sedan en tjockare borste och lägg en liten contouring med Face Sculptor Nude med de mörkare nyanserna. Avsluta med Peach uppe på ”äppelkinderna” så för man fräsch look.
  6. Böj fransarna och sätt på mascara, jag satte även några extra fransar för en ytterligare glammig look. Strech Lash Mascaran från Isadora är helt magisk!!
  7. Sist, eye-liner för en mer intensiv look. Lägg utmed franskanten och avsluta med en böj upp mot globen.

 Ha nu en riktigt härlig fredag vänner! Vi ska verkligen slappa i helgen, absolut inga planer annat än att vara tillsammans. Skönt med sådana helger ibland också.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *