Pärl-tokig!

Så fint med pärlor i håret, känns som att de fyller mitt flöde på instagram just nu. Satt även på en lunch häromdagen där alla hade stora chunky pärlor i både öron och runt halsen. Så om du ska skaffa en accessosar just nu, kör på pärlor och då menar jag stora oformliga pärlor som känns genuint olika varandra.

Fint även att ha som klämma i håret! har inget hårspänne ännu men känner att jag måste skaffa mig ett.

Bilder lånade från Pinterest/ Vogue.

 

Här från Simone Rocha.

Lite bredare från Shrimps.

Lite mer prisvänliga varianter hittar du hos Lyko, ringen här, spännet här och hårnålarna här.

Min fina vän Frida har ett samarbete med Glitter och har hittat de här godbitarna.

Ha nu en glimrande dag!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *