Drömmer om våren!

-inlägget innehåller köplänkar-

Hej finingar,

Är ni som jag, djupt längtandes över våren?? HUUUURRRR ska man göra för att pigga upp dessa mörka tider?

Jag och Johan tog oss en mysig date i går kväll ute på stan, utan barn och på stans godaste sushi ställe Indio. Har ni inte varit där så måste ni bara prova detta mysigt hippa söderställe!! OM ni går i köptankar, tycker faktiskt att några nya saker kan pigga upp också, så kommer dom här.

1// Min personliga favorit hittills i vår SS-19 kollektion, Leoni top.  2// För lite extra glow kör jag just nu med denna (färg 5 Beach Glow)  från By Terry- helt underbar.   3// Alltid på önskelistan, från Alighieri.    4// Vill man köra med lite brun utan sol så tycker jag att denna är den absolut bästa! Det är en mousse vilket gör att den blir jämnare i färgen än normalt     5// Jag gillar verkligen Bamfords produkter, i vanliga fall har vi Geranium hemma men tänkte prova denna nu.   6// Här är läppstiftet som jag hade på Elle-galan,  många som har frågat. Helt perfekt ljust röd nyans, High risk red från Isadora.   7// Vad piggar upp mer än just en ögonfransböjare? Här den allra bästa från Shiseido.  8// Lite mer inne på stora ringar nu, det här klippet hittar du hos the Outnet!  9//  En superbra hårmask från Davines, liten förpackning som är lätt att packa med i resväskan dessutom.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *