Morgon i huset

Såå glad för mina fina vaser från Skultuna!! Är lite extra förtjust i silver just nu, det känns som att det varit mässing under en så lång tid och det är jag faktiskt ganska mätt på.

Det är knappt att det finns något ljus alls just nu, så dessa små stunder på morgonen när man får liiite liite ljus blir man ju lycklig. Tog detta snabba pick innan vi åkte in till vårt kontor, Johan och jag sitter faktiskt båda och jobbar på Kungsholmen vilket såklart är väldigt praktiskt. Vi åker mao alltid in till jobbet samtidigt, får en liten mysig stund i bilen bara vi innan dagen börjar.

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Åh, jag älskar oxå dessa vaser ✨🌾, jag köpte båda för jag kunde inte bestämma mig för bara en ☺️