@WORK & vårpeppen!

Jag är inne på mitt kontor på Kungsholmen i princip varje dag, vi har ju flera anställda och jag tycker att det är viktigt att vara där i det dagliga och vara en del av teamet. Just nu har våren landat här hos oss och det är fullt upp med att planera fotograferingar och packa upp. Just den här tröjan har precis kommit in och alla rycker och drar i den. Hihi. SÅ kul!! Jeans är från Lindex. Vore kul att göra jeans i framtiden, vi får väl se var vi kan få ihop.

Heeej mina finisar!

Åh vad det var ruggigt ute idag, kom solen ens upp? Vi hade ett spännande möte i Vasastan idag så jag och Sophia tog oss en lång pw dit. Så bra och det är något jag kommer att fortsätta att göra, motion och jobb i ett. Man får dock lägga på lite extra tid men egentligen inte så mycket.

Kändes väldigt bra när vi väl kom tillbaka med att ta en lite extra nyttig lunch. Sophia tipsade mig om ett nytt lunchställe, My Vegina, haha, så kul namn och salladen var magisk god med jordgubbar och massor av grönt. Tog tyvärr ingen bild pga hungrig men dom finns säkert att hitta på instagram.

Ha nu en riktigt mysig kväll!! Här ska jag snart hämta barnen och försöka hitta på något kul med dom, kanske baka lite vi får se. Ge mig vår nu!!!!

KRAM

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *