Måndag & snökaos

Hej mina finaste vänner!

Hur har ni det denna måndag? Tufft att komma tillbaka till vardagen efter helgens alla utsvävningar?

När jag och Johan lagade middag nu på kvällen så kom vi fram till att man nästan hellre skulle ta ett glas vin och moffa i sig chipsskålen på måndagar än på lördagar.

Visst tänker väl ni, man kan ju göra som man vill. Vill man äta chips en måndag kan man ju göra det.

Ja det är korrekt.

Men.

Vi försöker hålla det mesta av frosseriet på helgen. Så, när måndagen kommer är man ju såååå sugen!

Jag körde ju 3 veckor utan socker och åt bara lite dadlar och liknande i bland så nu är det fritt fram igen. Får se hur det går fortsättningsvis, älskar ju sötsaker och godis men mår också dåligt av för mycket socker. Känner att jag måste återkomma i just sockerämnet då jag på sistone satt mig in i detta lite mer.

Men, hur tänker ni, sparar ni allt det goda till helgen eller njuter ni veckan lång?

Lite nyfiken hur ni resonerar här.

Ikväll blir det serie You ( sjukt läskig!!) och kanske ett sent yoga pass, kör hemma framför Youtube!

Måndagskramar

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

5 kommentarer

 1. Jag unnar mig hela veckan haha, idag moffade jag en halv påse Polly efter lunchen på jobbet, mmm gott. Försöker såklart äta godsaker med måtta och äter alltid vällagat bra mat varje dag, men däremellan.. kan fasen inte hålla mig. Har sjukt hög förbränning så det säger typ slurp så måste jag fylla på med energi igen. Finns såklart bättre alternativ än godis men det är så lätt att det slinker ner nåt gött när det hänger sådär genomtänkt vid kassorna i affären.. morr på det 😉

  Däremot är jag mer noga med barnen, där har man ett annat ansvar känner jag, när de är vuxna får de bestämma själva men innan dess är deras hälsa mitt ansvar.

  Trevlig kväll!

 2. Hej! Var har du köpt den snygga mössan?
  För övrigt en väldans trevlig blogg!!
  Kram BLM

 3. Hej å tack för en fin blogg❤️ Jag och min familj äter inte så mycket sött. Finns inga förbud men inte heller så mycket ”sug”. Nu om vintern kan det bli nån bulle eller mörk chokladbit 1-2ggr v. På sommaren kan det dock bli en glass om dagen när det är riktigt varmt! Hihi. Vi äter frukt och bär dagligen, med yogurt eller med grädde på helgen,, är hungriga personer och äter rejält med frukost/lunch/middag och matiga mellanmål. Ägg, bröd, nötter osv. Gör gärna smoothies till barnen dagligen, banan, frysta jordgubbar, lime, havremjölk, lite vetegräs å färsk ingefära. Gott’ å läskande. Finns dadelbollar i frys om suget kommer till eftermiddagskaffet. Kram!!

 4. Hej!
  Jag brukar också köra yoga från Youtube på kvällarna. Otroligt med en egen instruktör hemma precis när det passar mig 🙂.
  Kan du tipsa om vilken yogafilm du använder? Jag själv har kört Yoga med Adriene men alltid kul testa nåt annat.
  Hälsningar från Marion i ett iskallt Luleå.

  1. Valerie Aflalo

   Hej fina du!
   Ja men vad kul att du delar med dig!! Ja visst är det bra:) Jag kör faktiskt också yoga with Adrienne men kan om du vill ha fler tips rekommendera att köra ett kettlebell pass. Tror det är det första som dyker upp när man söker men minns inte namn..
   Stor kram!