Elle- galan, nu ska ni få höra allt!!

Hej måndag!!

Åh, vilken härlig helg detta var! Först Elle-gala och sen massor av familjemys och härligt väder på det, älskar att det är sådana kontraster i tillvaron just nu.

Fredagen gick faktiskt mer eller mindre helt åt till att fixa mig, jobbade hemma några timmar först men sen var det dags att få smink, hår och outfit klar. Het otroligt vad mycket fix man vill ha, speciellt såhär års. Även om det såklart egentligen inte behövs så är det kul att gå all-in, ja ni fattar!

Här ser ni den osminkade versionen av mig precis innan jag åkte.

 Och nedan är jag klar, tänkte att det kanske var kul att se före och efter! Det är ju verkligen skillnad när man sätter i lite extra hår, fransar och sminkar sig av proffs! Återkommer om alla detaljer sen också så ni ska få alla tips och trix av mig hur jag gör mig gala fin.

 Klänningen var specialsydd och helt handgjord av vår sömmerska Åsa Örterstöm. Tänkte att jag också skulle berätta lite mer om hur det går till att göra en sådan klänning från min skiss till färdig blåsa. Men, det får bli i veckan som kommer för idag fotar vi i Valerie Showroom hela dagen och jag behövs här.  

Elle-galan var verkligen precis så glammig och magisk som man kan tänka sig att den skulle vara. Tyckte dessutom att det var lite extra kul i år. Hade klätt många av gästerna vilket såklart var lite extra kul!!

Hade fått låna helt underbara smycken, örhängen från Engelbert och ringar från LWL jewlery. Har nog aldrig haft så många diamanter på en dag, vilken dröm det var!

Superfina härliga vänner, Sanne Alexandra i en special sydd Valerie klänning och även Frida och Nina hade fått specialuppsydda klänningar kvällen till ära!       

 Och fina Mira som jag ju jobbar tillsammans med, en riktigt duktig tjej som lyckas vara proffsig i en ganska svår och ängslig bransch. 

Ser ni dessertbordet ovan, helt i vitt och med allt det godaste man kan tänka sig!!!

 

    Min fina vän, Nina Campioni fick vi äran att göra en klänning till. Egentligen så är det en kjol och topp men det ser ju onekligen ut som en klänning. Toppen och kjolen finns faktiskt att köpa nu i vår om du blir sugen här. Bältet i tyll satta vi på separat och det kan man ju styla som man vill!

Finaste Frida i en härlig paljettklänning som faktiskt kommer att finnas i butik från och med i sommar. Ärmen går att knäppa av så att man kan förändra sin klänning till olika tillfällen.

Ha nu en fin måndag vänner!!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer

  1. Du var otroligt fin! ⭐Klänningen 200% vacker, vilken fantastisk sömmerska. Örhängena likaså. Berätta gärna om allt bakom fixandet🤗

  2. Du är så naturligt vacker! Den absolut vackraste bloggerskan.. och mest genuina. Det lyser om dig. Kram

  3. Alltid så vacker på in och utsidan <3