Sneak peek…

Hej finingar!

Här är det bråda dagar vill jag lova! Så många utlån inför Elle galan som är nu imorgon,  det tar tid med fittings hit och dit, men är så kul och självklart också så oerhört tacksam att det är många som vill bära ”Valerie” på galan. Det ju sådant som ger energi till oss alla här!

tillsammans med vår fantastiska sömmerska Åsa

Här får ni se en liten sneak peek på klänningen jag ska bära. Jag är verkligen så otroligt nöjd med den och längtar att få visa er alla.

Tycker just att uttrycket ”sneak peek” kan vara lite lurigt med stavningen.. peak eller peek? Googlar alltid på vilket som är rätt…

Gör man det så kan man se att sneak peek kan betyda två olika saker. En ”peak” är ”To get high in secret. Not to be confused with ”sneak peek”, a common expression used to describe a preview of a product.”  Jättekul, ibland får man passa sig vad man skriver haha!

Ni får hänga med på insta story imorgon!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *