En lång lång paus!

Hej mina vänner,

Åhhhh vad skönt det varit att vara lite ledig!! Jag har njutit så av att bara vara hemma och ta det lugnt för en långs skull!

Är det här den längsta pausen jag gjort någonsin eller vad tror ni? Jag tror det i alla fall och även om jag aldrig har kunna pausa här inne förut så har jag äntligen gjort det nu. Hoppas inte att ni tröttnat på mig nu!!??

Hursom helst så vill jag ju att ni ska känna mervärde varje gång ni tittar in och ibland är det svårt när barnen är sjuka, stresseigt på jobbet och man känner sig allmänt tråkig. Blir lätt så under vissa perioder i detta land när det bara är mörkt och blött hela tiden.

Men ljusare tider är faktiskt på väg, det har tom redan vänt nu så det är bara att invänta varmare och ljusare tider snart.

Några peppande fredagsord från mig att tänka på inför året som kommer!!

KRAM och ha en fin fredag nu

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Med all rätt du fina, en välbehövlig paus o som alltid tänkvärda ord❤️
    Jag gjorde detsamma, så skönt att bara vara utan en massa måsten, sådana stopp i livet samt att ha inplanerade upplevelser o förväntningar inplanerat i lagom mängd är ngt som alltid ger mig energi❣️
    Önskar dej o de dina ett underbart 2019❤️