Julen i Skåne

 

 Min systers mysiga gård i skånska Viken, ni vet där alla tomatodlingar finns?! Och supernära havet trots att det ligger såhär mitt på en åker.

Min syster och hennes man köpte denna gård samtidigt som vi köpte vårt hus och har också totalrenoverat den. 

  Det är så vackert där!

  Topp och kjol finns här och har 30% just nu! Ser ni förresten den fina knutringen, det var min julklapp från Johan och min absoluta drömring   som jag verkligen inte förväntade mig! Vart så otroligt glad alltså!!!

  På julafton var vi i mina kusiners hus i Billeberga, där jag jag firat jul vart tredje år så länge jag kan minnas. Min morbror är antik handlare och har ett supercoolt och speciellt hus.

  På sätt och vis lite likt min systers hur men på insidan är det som att gå in i en saga!

  Hur häftigt badrum??!

 Magisk dukning! Det var ju ganska så mörkt så svårt att få till hur fint det var på riktigt.

 

Jag har tagit lite mer ledigt än jag brukar men det betyder inte att jag inte kommer tillbaka utan mer tvärtom, nu samlar jag kraft för att bli ännu bättre!! Lite välbehövd ledighet som jag inte tagit mig på många år. Hoppas att ni också har det bra och tar hand om er ordentligt nu. Nu blir det lite med choklad och The Holiday, min absoluta favoritfil under julen.

Önskar dig en fortsatt fin ledighet!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. Tack för en vacker, inspirerande och fin blogg! Önskar dig och familjen ett Gott nytt år!