Sista jobbdagen innan jul!

Bilden hänger faktiskt inte ihop med dagen på något sätt allt, man skulle snarare säga att det är exakta motsatsen till hur vi har det nu. Mörkt och kallt men med lite snö här i Stockholm i alla fall som ljusar upp!

Hej på er,

Så var det sista dagen innan jul här på kontoret, tanken är att vi i morgon eftermiddag ska köra ner till Skåne men vi får se. Leonie vaknade med vattkoppor så Johan och jag får dela dagen idag. Vattkopporna var ganska väntade med tanke på att Bianca fick sina för ca 2 veckor sedan. Det är alltid mycket att gör innan jul, snart är det både Elle gala och presentation av nya kollektionen både i Stockholm och Köpenhamn och det är många bitar som måste falla på plats.

Vi provar av plagg som kommer in, nålar och ritar och mailar med leverantörer. Paket skickas ut för fullt från web shopen och alla har på något sätt spring i benen. Tur vi han med en snabb julfika i alla fall!

Som tur är har jag mitt fantastiska team på Valerie som jag är evigt tacksam över, det är underbart att hitta personal som är lika engagerade i det vi gör som jag är. Inte helt vanligt tror jag men så oändligt fint!

Vi ses snart goingar!!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *