Mitt bästa julgodis!

Jag äääälskar julgodis!! Här får ni mitt bästa tips, hemmagjorda Mozartkulor.

Detta behöver du till dessa goingar, jag köper alltid ingredienser av bra kvalitet. Tycker att det gör hela skillnaden!

Mandelmassa

Nougat

Choklad

Skiva mandelmassan i bitar som ovan och hacka upp nougaten i fyrkanter. Platta sedan ut mandelmassan så att du kan lägga nougaten i mitten. Vik ihop kanterna och rulla ihop. Nu är det klart att doppa ner i chokladen, använd två gafflar till detta, lägg sedan upp på gallret och låt stelan. Så, nu är det strax klart att avnjuta!!

Nu blir det nygjorda mozart kulor och glögg framför en julfilm, vi ska se klart Christmas Chornicle på Netflix. Så bra tycker jag!

Kram

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *