Magisk miljö & magiska människor!

Jag har ju helt missat att berätta för er om den fantastiska lunch jag hade förra veckan tillsammans med Nordiska Galleriet och några av Stockholms grymmaste influencers! Det händer så mycket på alla plan här att jag knappt hinner få med allt spännande.

Jag får ju så sällan chans att göra blomsteruppsättningar men till den här lunchen tog jag mig verkligen tiden. Jag åkte till Årsta partihallar en söndag och valde med omsorg ut rätt nyans och komposition. För mig som även annars har ett kreativt jobb så var det helt underbart att få uttrycka sig även såhär. Temat var lite ala non-traditional jul så jag valde att lägga tonen åt det rosa hållet i stället och så fick pampasgräset jag plockade i Portugal följa med in i buketten. Gillar ju att blanda in torkade blommor och tycker att det funkar lika fint nu i jul eller nyår!

Finaste Frida!  

 Porslinet hade vi specialbeställt från från Paradisverkstaden, servetter från Himla och vinglas från Alessi. Vaser på bordet och ljusstakar kommer från Fritz Hansen, öskar att jag kunde plocka med mig precis allt hem!

  Maten kom från favvostället Matateljen!

 

Älskar att träffa alla dessa kreativa entreprenörer och prata mode och inredning i ett och samma. På sätt och vis så har vi ju alltid väldigt mycket gemensamt när det gäller mode och inredning. Framförallt om man tänker på ett mer hållbart sätt! Att behålla ett plagg eller en möbel tom under hela sitt liv ligger närmre till hands om det är bra kvalitet på både design och kvalitet men det finns även ett större andrahandsvärde så.

Känns viktigt att tänka så för framtiden och att vi har en europeisk produktion är något jag är väldigt stolt över när många fortfarande producerar sina kläder i Kina. Det är därför det är lite svårare att få allt att fungera med sämre marginaler än vad tex kedjorna kan.

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *