Julkrans av torkade blommor

Hej mina bästa!

Härligt med fredag hörni! Vad ska ni göra i helgen?

Här ska vi faktiskt börja julpiffa lite i alla fall och göra det fint hemma, jag vet det är aningens lite tidigt ännu men jag är så sugen. Nu är det dessutom är riktigt kyligt i luften och mörkt ute så känns det som att det är tid.

Som ni kanske har sett på min insta-story idag så har jag kommit igång och pyntat entrén hemma med en krans av granris, buxbom och vita bär. Gick en runda i skogen med barnen förra helgen och snurrade sedan ihop allt med en ståltråd. Enkelt och prisvärt:)

Jag har sett SÅ fina adventskransar på danska poppy kalas insta.  Dock lite brandfarligt med torkade blommor, och dessa är för mig en aningens för färgglada, gillar ju som ni vet lite mer monokroma färger i hemmet. Det är så kul att torkade blommor är så trendigt igen. Gick ju en liten floristkurs när jag var i 20 års åldern och lärde mig binda kransar. Så kul. Vet inte om jag kommer ihåg allt från kursen men så länge man bara vågar lite så kan det inte bli fel.

Eller som en krans på dörren, så fint!

Ha en skön fredag nu!

Write a comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

1 kommentar

  1. hmmm…..det här behöver jag nog tid att vänja mig vid 🙂